Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015

ARE YOU READY FOR GYM?Hi guys

Ξεκινάς γυμναστήριο και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις ρούχα? Μαζί μου θα δεις τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις. Αρχικά καλή διάθεση και λίγη από την  όρεξή σου για να σηκωθείς από το καναπέ.
Έλα ντε σήκω, ναι, ναι ξέρω, έξω έχει κρύο, που να πας τώρα μωρέ, καλύτερα στο σπίτι με τις πυτσάμες και μια κούπα καφέ. Έλα σήκω, σήκω λέμε πάμε πρώτα μια βόλτα στα μαγαζιά να πάρουμε προμήθειες.

 •  Ξεκινάμε από έσω και σίγουρα θα χρειαστείς δύο, τρία μπουστάκια γυμναστικής. Ξέρεις είμαστε γυναίκες και θέλουμε τη καλύτερη στήριξη.
 •  Ας μείνουμε στο πάνω μέρος, σίγουρα χρειάζεσαι μπλουζάκια και μάλιστα αρκετά. Εγώ θα σου δείξω δύο που μου αρέσουν πολύ.

 • Ένα ισοθερμικό ζακετάκι θα χρειαστεί σίγουρα. Γιατί μπορεί να θες να κάνεις και κάποια δραστηριότητα σε εξωτερικό χώρο.

 •  Για εμένα η άνεση στο γυμναστήριο είναι το παν. Όσα χρόνια κάνω γυμναστική και πίστεψέ με είναι πολλά έχω διαπιστώσει πως το πιο βολικό ρούχο για το κάτω μέρος είναι το κολάν.http://www.oysho.com/gr/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/gymwear-%26-free-time/%CF%83%CE%B5%CF%84-2-%CE%B6%CE%B5%CF%8D%CE%B3%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%8D%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-c1196655p6667501.html •  Πολλά ζευγάρια καλτσάκια, θα σου πρότεινα αθλητικά γιατί αγκαλιάζουν το πόδι καλύτερα και είναι πιο ανθεκτικά από τα απλά.

 •  Ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, θα σου δείξω αυτά που προτιμώ αλλά στο εμπόριο υπάρχουν για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και πάρα πολλά σχέδια για να καλύψουν τις δικές σου ανάγκες.


 •   Μας έμειναν τα αξεσουάρ! Μία τσάντα είναι απαραίτητη για να βάλεις μέσα το νερό σου, κλειδιά, κινητό, πετσέτα και ότι άλλο θες να έχεις μαζί  σου.

 •  Μπουκάλι νερού. Εντάξει μπορείς να πάρεις το Ζαγάρι σκέτο δε λέω αλλά για ένα στιλ ζούμε.

 •  Και για όποιον θέλει να ακούει μουσική ή να χρησιμοποιεί κάποια εφαρμογή από το Smart phone του, απαραίτητη είναι μία θήκη για το βραχίονα ή τον καρπό. Εμένα με βολεύει η πρώτη. Τώρα δεν έχεις δικαιολογία! Σήκω, τρία, δύο, ένα ξεκινάμεεεεεεε!Και μη ξεχνάς η ομορφιά βρίσκεται εκεί έξω, στους δρόμους!

Thalia

Follow my blog at Instagram and Facebook page.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου